facebook tracking
Affärsområde

Shared services

Connect

Att jobba inom Shared Services innebär att du kommer vara en viktig pusselbit i att få verksamheten inom Infra Group att fungera.

Det är exempelvis här personalfrågor, ekonomi, löner, arbetsmiljö, kompetensutveckling, IT, telefoni, lokaler och fordon mm. hanteras.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Möt några av våra medarbetare

Som VD för Infra Group samordnar och leder jag verksamheten inom företagsgruppen. Tillsammans med marknad & sälj samt de olika affärsområdescheferna för vi nära och förtroliga kunddialoger för att Infra Groups samlade resurser ska kunna bidra med så mycket kundnytta som möjligt.

Andreas VD

Rollen HR Business Partner är för tillfället vakant och rekrytering pågår. Jobbannonsen hittar du under lediga jobb. Som HRBP kommer du bland annat: -utreda personalbehovet i företaget. -sköta rekrytering: annonsering, göra intervjuer och ta in referenser. -planera och genomföra introduktion för nyanställd personal. -planera kompetensutveckling för alla anställda. -ta fram underlag inför förhandlingar om löner och anställningsvillkor. -delta eller representera arbetsgivaren vid förhandlingar. -arbeta med frågor om arbetsmiljö och jämställdhet. Utöver detta kommer du ingå i ledningsgruppen och även driva strategiska samarbeten med partnerorganisationer, exempelvis Försvarsmakten

Vakant HR Business Partner

Utöver min roll som ILS-konsult inom Försvar- och säkerhet är jag även IT-samordnare inom Infra Group. Det innebär att jag planerar och leder det interna och externa IT-stödet inom företagsgruppen.

Emil IT-samordnare

Utöver min roll som projektledare inom Försvar- och säkerhet har jag rollen säkerhetschef inom Infra Group. I min roll stöttar jag ledningen och personalen i säkerhetsrelaterade frågor och ansvarar för kontakterna med kunders och myndigheters säkerhetsorganisationer.

Sami Säkerhetschef

Våra värderingar

Det här är viktigt för oss

Utveckling
Din personliga utveckling kommer att värderas högt hos oss. Under året har vi en löpande dialog med dig som medarbetare och vid medarbetarsamtalen följer vi upp och planerar olika typer av kompetensutvecklingsinsatser som ska stärka dig i din nuvarande och framtida roll.
Teamkänsla
Våra team är det viktigaste vi har. Vårt mål är att alla ska känna sig som en stor familj inom Infra Group oavsett vilket team du tillhör. Självklart även oavsett vilket kön, sexuell läggning eller etniskt ursprung du har. För att uppnå detta samarbetar vi ofta över teamgränserna och hittar på Infra Group-gemensamma aktiviteter flera gånger under året.
Stolthet & passion
Vi vill alla bli bäst i branschen. Med detta syftar vi på att vi ska ha de nöjdaste medarbetarna och de nöjdaste kunderna. Och vi är på mycket god väg att bli det. För att vi ska fortsätta lyckas är det viktigt av vi alla känner stolthet och passion i det vi gör. Därför kommer stolthet & passion alltid att vara en viktig del på vår resa! 🚀

Arbetsplats och kultur

Inom Infra Group arbetar vi i lag, så kallade Team, och det ska symbolisera att vi gemensamt jobbar mot uppsatta mål och håller i hop i med och motgång.

Att ha en anställning inom Infra Group är att visa att du bryr dig om dina medarbetare, dina kunder och att du tar ett stort socialt ansvar.

Läs mer nedan om våra värderingar och hur vi tar vårt sociala ansvar genom exempelvis vårt lärlingsprogram och vårt samarbete med Försvarsmakten avseende arbetsgivarrelationer och resursförsörjning.

Socialt ansvarstagande

- Vi hjälper personer ut i arbetslivet.

Många företag anser att det är jobbigt att ha en lärling, att det är ett stort ansvar och att det tar längre tid om de har praktikanter och lärlingar hos sig och väljer därför att inte ta emot dessa. Vår uppfattning är att ja, det kan vara lite jobbigt och ja det tar längre tid att utföra vissa uppdrag om man har en lärling med sig och absolut ja, det är ett stort ansvar att vara handledare för en lärling. 

Men vår absoluta övertygelse är att det är få saker som är så viktiga som att engagera sig i personer som behöver stöd ut i arbetslivet. Vi arbetar aktivt med att ha både praktikanter och lärlingar i vår verksamhet och vi välkomnar ansökningar om praktik och lärlingsplatser. 

Vill du söka en praktik- eller lärlingsplats kan du göra detta genom att gå in under lediga jobb och skicka in en ansökan via platsannonserna som finns där. 

Varför jobba med oss?

Att söka en anställning inom Infra Group innebär att du identifierar dig med våra värderingar - Utveckling, Teamkänsla, Stolthet & Passion.

Vi erbjuder våra medarbetare:

 • Teamkänsla

  Att känna att man har kul på jobbet samtidigt som man känner att man bidrar och är uppskattad är något som är viktigt för alla. Vi lovar att göra vad vi kan för att alltid verka för att stärka samhörighet och teamkänsla.

 • Utveckling

  Din personliga utveckling kommer att värderas högt hos oss. Under året har vi en löpande dialog med dig som medarbetare och vid medarbetarsamtalen följer vi upp och planerar olika typer av kompetensutvecklingsinsatser som ska stärka dig i din nuvarande och framtida roll.

 • Stolthet

  Genom vår företagskultur och den kundnöjdhet och nytta vi levererar och det sociala ansvar vi tar kommer du känna stolthet över att tillhöra vårt gäng.

 • Omfattande förmånsprogram

  Att ta fram ett förmånsprogram som passar alla medarbetares önskemål är en utmaning för alla företag. För att lyckas så bra som möjligt har vi tecknat avtal med Benify som är ett företag som tillhandahåller en molnbaserad portal tillgänglig var och när som helst. Där varje medarbetare hittar relevant information och där de kan beställa förmåner anpassade efter just deras behov.

Järngatan 14
195 72 Rosersberg Vägbeskrivning info@infragroupnordic.com 08-121 055 00 Se sida

Berga

Armed Forces Fourth Naval Warfare Flotilla
130 61 Hårsfjärden Vägbeskrivning Se sida

Infra Group Consulting AB

Strindbergsgatan 56
115 53 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Karlsborg

546 30 Karlsborg Vägbeskrivning

Marknads- och säljkontor - Stockholm

Strindbergsgatan 56
115 53 Stockholm Vägbeskrivning info@infragroupnordic.com 08-121 055 00 Se sida

Produktionsanläggning - Roserberg

Järngatan 14
195 72 Rosersberg Vägbeskrivning info@infragroupnordic.com 08-121 055 00 Se sida

Jobbar du redan på Infra Group Nordic?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@infragroupnordic.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor