facebook tracking
Affärsområde

Försvar & säkerhet

Connect

Vill du hjälpa till och bidra till Försvarsmaktens ökade förmåga?

Att jobba inom affärsområdet Försvar & säkerhet innebär att du kommer arbeta inom en högaktuell bransch. När omvärlden tyvärr ser ut som den gör har Försvarsmakten och FMV stort behov av industripartner som kan stödja dem med produkter och system för att öka deras förmåga. Infra Group har genom sina affärsområden och dotterbolag under flera års tid arbetat tillsammans med både FMV och Försvarsmakten. 

Motorn i affärsområdet är dotterbolaget Defcon Solutions AB och det är där du kommer ha din anställning. Inom Försvar & säkerhet finns många olika typer av roller att fylla. Vi har allt ifrån systemutvecklare, konstruktörer, dokumentatörer, ILS- och systemsäkerhetsexperter, projektledare, montörer och logistiker. 

Under lediga jobb hittar du vad vi söker just nu. Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer och vilka tjänster vi utlyser kan du klicka på Connect så lovar vi att återkomma löpande med information.

Möt några av våra medarbetare

Robin heter jag och jag är affärsområdeschef för Försvar & säkerhet. Det innebär att jag även är VD för dotterbolaget Defcon Solutions AB där du som vill arbeta inom affärsområdet kommer ha din anställning.

Robin Affärsområdeschef och VD

Jag har de senaste åtta åren arbetat heltid med konstruktion och systemdesign av militära ledningssystem. Jag anser mig vara noggrann och gillar att hitta ”kluriga” lösningar på tekniska problem. ”En konstruktion ska inte bara fungera den ska vara så enkel som möjligt och gärna estetiskt tilltalande”.

Johan Konstruktör

Jag är i grunden elektriker men arbetar här som ledande montör inom affärsområdet Försvar & Säkerhet. Som montör är jag även inblandad i problemlösning och arbetar nära konstruktörerna med utformning och systemlösningar. Jag är även aktiv i Försvarsmakten genom mitt engagemang i Hemvärnet. Så att jobba här innebär att jag är med och levererar produkter och system som både jag själv och mina kollegor i grönt kommer använda skarpt.

Patrik Ledande montör

Jobbet som projektkoordinator gör att jag verkligen är i händelsernas centrum vilket är kul och spännande. Att få vara med och stötta våra projektledare gör att jag får följa projekten genom hela livscykeln och känna att jag bidrar både internt och till våra kunder.

Linda Projektkoordinator

Våra värderingar

Det här är viktigt för oss

Utveckling
Din personliga utveckling kommer att värderas högt hos oss. Under året har vi en löpande dialog med dig som medarbetare och vid medarbetarsamtalen följer vi upp och planerar olika typer av kompetensutvecklingsinsatser som ska stärka dig i din nuvarande och framtida roll.
Teamkänsla
Våra team är det viktigaste vi har. Vårt mål är att alla ska känna sig som en stor familj inom Infra Group oavsett vilket team du tillhör. Självklart även oavsett vilket kön, sexuell läggning eller etniskt ursprung du har. För att uppnå detta samarbetar vi ofta över teamgränserna och hittar på Infra Group-gemensamma aktiviteter flera gånger under året.
Stolthet & passion
Vi vill alla bli bäst i branschen. Med detta syftar vi på att vi ska ha de nöjdaste medarbetarna och de nöjdaste kunderna. Och vi är på mycket god väg att bli det. För att vi ska fortsätta lyckas är det viktigt av vi alla känner stolthet och passion i det vi gör. Därför kommer stolthet & passion alltid att vara en viktig del på vår resa! 🚀

Arbetsplats och kultur

Inom Infra Group arbetar vi i lag, så kallade Team, och det ska symbolisera att vi gemensamt jobbar mot uppsatta mål och håller i hop i med och motgång.

Att ha en anställning inom Infra Group är att visa att du bryr dig om dina medarbetare, dina kunder och att du tar ett stort socialt ansvar.

Läs mer nedan om våra värderingar och hur vi tar vårt sociala ansvar genom exempelvis vårt samarbete med Försvarsmakten avseende arbetsgivarrelationer och resursförsörjning.

Vårt samarbete med Försvarsmakten

 

Att samarbeta med andra arbetsgivare och organisationer är viktigt för att Försvarsmakten ska lyckas med personalförsörjningen. Den 8 februari 2018 undertecknade Försvarsmakten en avsiktsförklaring om samarbete med Infra Group Nordic AB. 

Avsiktsförklaringen innebär att Försvarsmakten och Infra Group inleder ett samarbete avseende tidvis- och kontinuerligt tjänstgörande personal. Samarbetet kommer att stärka parternas långsiktiga kompetensförsörjning, med fokus på ungdomars insteg på arbetsmarknaden, mångfald på arbetsplatserna och möjlighet till karriärväxling genom hela yrkeslivet.

Är du intresserad av att jobba hos oss och samtidigt ha ett engagemang inom Försvarsmakten? 

Läs mer här >>

Våra team

Projektkontoret

Projektkontoret består av projektkoordinator och projektledare. Det är projektkontoret som samordnar och leder all projektverksamhet inom affärsområdet. 

Systems Engineering

Inom teamet finns våra systemutformare, konstruktörer, dokumentatörer, ILS- & systemsäkerhetsexperter.

Produktionsteamet

Teamet består av produktionsledare, kvalitetsansvarig, montörer och elektriker som är specialiserade på verksamhetskritiska produkter och system i olika typer av plattformar och anläggningar. Exempel kan vara radio- och sambandsystem, mobila och fasta ledningssystem samt simulatorer, navigationssystem och övervakningscentraler.

Inköp & logistik

Teamet ansvarar för inköp och logistik åt hela Infra Group och är djupt involverade i inköpen och materielhanteringen i de olika projekten. 

Hör Sami berätta om sin bakgrund och vårt samarbete med Försvarsmakten.

 

 

Varför jobba med oss?

Att söka en anställning inom Infra Group innebär att du identifierar dig med våra värderingar - Utveckling, Teamkänsla, Stolthet & Passion.

Vi erbjuder våra medarbetare:

 • Teamkänsla

  Att känna att man har kul på jobbet samtidigt som man känner att man bidrar och är uppskattad är något som är viktigt för alla. Vi lovar att göra vad vi kan för att alltid verka för att stärka samhörighet och teamkänsla.

 • Utveckling

  Din personliga utveckling kommer att värderas högt hos oss. Under året har vi en löpande dialog med dig som medarbetare och vid medarbetarsamtalen följer vi upp och planerar olika typer av kompetensutvecklingsinsatser som ska stärka dig i din nuvarande och framtida roll.

 • Stolthet

  Genom vår företagskultur och den kundnöjdhet och nytta vi levererar och det sociala ansvar vi tar kommer du känna stolthet över att tillhöra vårt gäng.

 • Omfattande förmånsprogram

  Att ta fram ett förmånsprogram som passar alla medarbetares önskemål är en utmaning för alla företag. För att lyckas så bra som möjligt har vi tecknat avtal med Benify som är ett företag som tillhandahåller en molnbaserad portal tillgänglig var och när som helst. Där varje medarbetare hittar relevant information och där de kan beställa förmåner anpassade efter just deras behov.

Järngatan 14
195 72 Rosersberg Vägbeskrivning info@infragroupnordic.com 08-121 055 00 Se sida

Berga

Armed Forces Fourth Naval Warfare Flotilla
130 61 Hårsfjärden Vägbeskrivning Se sida

Infra Group Consulting AB

Strindbergsgatan 56
115 53 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Karlsborg

546 30 Karlsborg Vägbeskrivning

Marknads- och säljkontor - Stockholm

Strindbergsgatan 56
115 53 Stockholm Vägbeskrivning info@infragroupnordic.com 08-121 055 00 Se sida

Produktionsanläggning - Roserberg

Järngatan 14
195 72 Rosersberg Vägbeskrivning info@infragroupnordic.com 08-121 055 00 Se sida

Jobbar du redan på Infra Group Nordic?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@infragroupnordic.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor